Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лоцкинська громада» (код ЄДРПОУ: 04376558) був реорганізований і увійшов до складу Інгульської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лоцкинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Інгульської громади

Оголошення про конкурс

Дата: 04.07.2020 09:11
Кількість переглядів: 202

Оголошення про конкурс

 

                           Лоцкинська  сільська рада, відповідно до статті 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади: 

  • начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Лоцкинської сільської ради.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до конкурсної комісії заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника                        із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби, заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копії документів про  освіту, копію документа, який посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або              військовозобов'язаних).

 

      Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення або обрання на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. 

 

      Вимоги до претендентів:
- громадянство України;
- освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- вільне володіння державною мовою;
- володіння основними навиками роботи на комп'ютері з відповідним програмним забезпеченням;
- знання діловодства.

        Паспорт та трудова книжка пред'являються на засіданні конкурсної комісії. Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою:                         вул. Поштова, 1, с. Лоцкине, Баштанського району, Миколаївської області, 56180.      
Додаткова інформація стосовно основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається працівником Лоцкинської сільської ради, відповідальним за кадрову роботу.       
       Від громадян, які досягли граничного віку перебування на службі                       в органах місцевого самоврядування (65 років), заяви для участі у конкурсі не приймаються.


Телефони для довідок: 9-54-25
Конкурсна комісія


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано